Er op uit op tweede Paasdag

Hoewel bijna alle winkels op tweede paasdag gesloten zijn, is toch niet alles dicht vandaag in Huizen. Heb je toch niet zoveel te doen, kun je terecht bij de Karwei, Praxis en Containerverkoop voor als je een beetje wil klussen in huis of om te shoppen voor leuke woonideeën.

Voor de tuin, planten en dieren is Tuincentrum Rebel vanaf 12:00 uur geopend.

Wil je het groter aanpakken dan heeft Kloosterman een paasshow waar je kunt kijken voor keukens en badkamers.

Nog een boodschap doen ?

Supermarkt Coop bij de Phohiflat is open vandaag, net als de Jumbo in de Kostmand. Ook de Plus in de Oostermeent is geopend. De beide Albert Heijns blijven dicht.

Nieuwe auto ?

Fred Janssen heeft ook een grote voorjaarsactie en is vandaag ook open met een paasshow voor als je eens wil kijken voor een andere auto.

Kinderboerderij

Ga je liever lekker de buitenlucht in ? Dan is er voor de kleine Huizertjes veel te doen op de kinderboerderij. Van Knutselen tot ponyritjes of gewoon lekker spelen in de speeltuinen in het Stadspark.

Al met al, genoeg te doen vandaag. Fijne tweede Paasdag allemaal !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter