Kom je zondag skiën ?

Aankomende zondag kan iedereen komen skiën op de Wolfskamer.  Voor 10 euro kan jong en oud  een proefles komen volgen op ieder niveau op de open dag

Wolfskamer Wintersport heeft de ambitie om iedereen het hele jaar door wintersport te laten beleven in eigen land. Van jong tot oud en van beginner tot crack. Op de open dag worden er voor 10 Euro proeflessen skiën en snowboarden aangeboden op elk niveau, zowel voor kinderen vanaf 4 jaar als voor volwassenen. Daarbij is er de mogelijkheid om direct in te schrijven voor een van de vele cursussen die de Wolfskamer Skischool aan haar ruim 3.000 leden aanbiedt.

Steeds meer ervaren wintersporters en freestylers vinden het leuk om deze sport in eigen land te beleven. Daarom beschikt het skicomplex ook over een buckelpiste en een heus funpark. Komende zondag wordt daar de Battle of the Slopes georganiseerd, een spectaculaire wedstrijd voor freestyle boarders en skiërs.

Er valt op 18 maart dus genoeg te beleven in de Gooische Alpen.  De skibaan is geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter