Weggewaaid strand

Een beetje een raar gezicht aan de Zomerkade: het strand ligt voor een groot deel niet meer op het strand, maar ernaast! Zou de gemeente alvast aan het oefenen zijn met het aanleggen van duinen voor de herinrichting van het surfstrand..?

Weggewaaid

Het zand dat nog op het strand ligt, is grotendeels bevroren. De stevige oostenwind heeft ervoor gezorgd dat het grootste gedeelte van het losse zand over de parkeerplaats is gewaaid. Mocht je een tripje naar het strand overwegen: pak je stevig in en bescherm je ogen!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter