Springplezier in de Meent

Op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 maart 2018 kunnen kinderen in de leeftijd tot 12 jaar zich weer heerlijk uitleven in de sporthal en het zwembad van de Meent. In de sporthal worden verschillende springkussens en stormbanen opgeblazen. Gecombineerd met een panna voetbalveld, verschillende (nieuwe) sport- en spelactiviteiten en clinics belooft het weer een bewegelijke vakantie te worden.

Concept

KidsNplay is een nieuw sportief, actief en met name gezellig concept waarbij kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar zich kunnen uitleven op verschillende springkussens en stormbanen en is er veel ruimte voor sportieve activiteiten waaronder een pannakooi, speedbadminton, tennis en andere beweeg- en speelobjecten. Lounge zitzakken, statafels en mini-terrassen maken het voor ouders en zeker ook grootouders tot een evenement waar het gehele gezin een dag overdekt plezier kan beleven.

springkussen

Meer actie in de vakantietijd

Initiatiefnemers Arnoud Wildschut en Marco Does van kidsNplay waren na eerdere edities in Laren zeer te spreken over het enthousiasme in Huizen tijdens de eerste editie in januari. In samenwerking met sportcentrum de Meent was het concept snel uitgebreid met de mogelijkheden om ook te komen zwemmen. Daarnaast is er inmiddels samenwerking gezocht met de buurtsportcoaches waardoor het evenement voor iedereen toegankelijk wordt.

Tijdens de eerste editie in Huizen waren ongeveer 300 kinderen actief. ‘Dat is toch waar we het voor doen. Zoveel mogelijk kinderen een leuke en beweeglijke (mid)dag bezorgen. Met name in de vakantieperiodes is er weinig actief aanbod, maar ouders en grootouders willen er toch graag op uit met de kinderen. De combinatie van een zwembad met activiteiten in de sporthal is voor velen een leuk dagvullend programma voor een kleine prijs. Door een soort ‘indoor mini kids festivals’ te organiseren hopen we komend evenement op nog meer tevreden ouders en kinderen aldus Wildschut’.

 

Programma

Donderdag 1 maart: 10.30 – 16.30 uur kidsNplay en speciale acties in het zwembad.

Vrijdag 2 maart: 10.30 – 16.30 uur kidsNplay met extra clinics van de buurtsportcoaches.

Zaterdag 3 maart: 10.30 – 16.30 uur kidsNplay met verschillende extra racket, fun- en bal-  sporten.

.

Speciaal voor de kids t/m 4 jaar is er deze keer een ‘dreumes- en peuter corner’.

Entree voor de sporthal is op alle dagen € 5,00. Voor het zwembad zijn aparte tarieven. Let op: Op zaterdag 3 maart is het zwembad gesloten, maar de sporthal vol met speelplezier.

Meer informatie en agenda is te vinden op de website www.kidsnplay.nl.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter