Een lichtje voor…

Vanavond werden in een lange sliert lampionnen geplaatst op de kop van de werkhaven en de pier bij het Nautisch Kwartier. De avond werd georganiseerd door Team UP. Dit is een team van 9 gedreven mensen – grotendeels afkomstig uit Huizen – dat op 7 juni tijdens Alpe d’HuZes zo vaak mogelijk de legendarische Alpe d’Huez beklimt om geld in te zamelen voor het KWF.

Doneren mogelijk

Mensen konden een persoonlijk “lichtje voor…” laten branden voor een bedrag van € 15,-. De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan Alpe d’HuZes/KWF. Vooraf was er een openingswoord en werd een gedicht voorgedragen door wethouder Marlous Verbeek. Via ad6teamup.nl kan de actie nog gesteund worden door middel van een donatie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter