Huizenvoorelkaar voor elkaar

Met het uitpakken van de gevel is maandagmiddag Huizenvoorelkaar feestelijk geopend. Samen met gasten uit de politiek en het maatschappelijk veld hieven scheidend directeur Regina Bruins en haar team de vrolijke bekers op de lancering van het platform.

Ditigale marktplaats

Huizenvoorelkaar is een digitale marktplaats voor vrijwillige inzet, hulp en zorg, die gerealiseerd kon worden met hulp van de gemeente Huizen. Vraag & aanbod komt vanaf nu samen op één platform, aansluitend bij deze tijd en de wijze waarop vrijwilligers-van-nu hun weg zoeken op het internet. Je ziet voortaan in één oogopslag waar hulp nodig is en wie het aanbiedt.

Voor elkaar

“Als je tien mensen in een kamer vraagt of ze vrijwilliger willen worden, zegt er misschien één ja. Als je diezelfde mensen vraagt of ze een ander willen helpen, zeggen er acht ja. Daar gaat Huizenvoorelkaar over. Als iedereen een ander helpt, zijn we allemaal geholpen.” Aldus Regina Bruins.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter