Bevroren schuim

Je kijkt wel even op, als je verwacht in zacht en donzig schuim te stappen, en het blijkt bevroren te zijn! Door de harde oostenwind wordt er flink wat schuim het Harderwijkerzand opgeblazen, en door de lage temperaturen bevriest dit op het strand.

IJsrotsen

Overigens is het schuim niet het enige dat bevriest; het water dat over de rotsen klotst is bevroren zodra de koude wind er grip op krijgt. Het is even afzien zonder beschermende kleding, maar het levert wel mooie plaatjes op!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter