Autobrand op Kombuis

De brandweer rukte vanmorgen vroeg uit voor een autobrand aan de Kombuis. Iets voor 07.00 uur vanmorgen werden buurtbewoners opgeschrikt door twee harde knallen en zagen dat er een auto in brand stond. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.  Na het blussen werd onder het voertuig gezocht en leken er vuurwerkresten te liggen. Gelukkig gebeurde het op ruime afstand van de welbekende kerststal en liep deze geen gevaar.

De altijd drukke Oud en Nieuwdienst voor de brandweer begint hiermee al vroeg vandaag. We hopen maar dat het verder rustig blijft.

Het voertuig word door een bergingskraan weggehaald en de politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter