Licht in donkere dagen

Een van de beste dingen in de winter is de sfeerverlichting in de tuinen. Met al die donkere dagen en dat grijze weer, wordt het gelijk wat gezelliger als er hier en daar een boom met lichtjes staat. Noemden we het vroeger nog kerstverlichting, tegenwoordig kun je dit licht van november t/m februari buiten laten. Veel leuker, deze winterverlichting! Zo kunnen we er lekker lang van genieten.

Hoeveel verlichting mooi is, is een kwestie van smaak. Ga jij voor alleen wat lichtjes in een boom, een bescheiden rendier, of voor de volledige lichtshow? Heb jij een mooi versierde tuin, of juist je buren ? Plaats dan je foto onder ons facebookbericht van de mooist verlichte tuinen en huizen in Huizen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter