De mooiste kerststal

Traditiegetrouw is ook dit jaar de kerststal weer opgebouwd op de Kombuis. Uiteraard ontbreken Tosca de ezel en de schaapjes daarbij niet. Wat nog wel ontbreekt is een echte baby voor tijdens het kerstverhaal op tweede kerstdag.

Deze kleine man was een paar jaar geleden nog het kindje in het kribje, maar nu toch echt te groot.

Op tweede kerstdag tussen 14:00 en 16:00 uur nodigen de buurtbewoners U uit voor een bekertje warme chocomel of een glaasje gluhwein. Ondertussen wordt er dan ook een kerstverhaal verteld bij de levende kerststal. Ieder jaar is dat weer een sfeervol en gezellig samenzijn. Maar ook daarbuiten is de kerststal iedere dag te bezoeken. Complimenten weer aan de vrijwilligers. 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter