Zaterdag kerstmarkt in de Oostermeent

Aankomende zaterdag is er weer een gezellige kerstmarkt in het winkelcentrum Oostermeent. Van 10:00 tot 17:00 is jong en oud welkom langs de gezellige kraampjes, een grote levende kerststal en natuurlijk gluhwein en warme chocomel. Alles om helemaal in de kerststemming te komen

In de straatjes vind je diverse oude ambachten en in de tent op het plein de mooiste kerstzangkoren. Hoogtepunt voor de kleintjes zijn natuurlijk de dieren uit de kerststal.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter