Vogeltentoonstelling

Bij Vogelvereniging Vogelvreugd word momenteel een vogeltentoonstelling gehouden. Met ongeveer 180 vogels is het een vrolijk getsjilp in het verenigingsgebouw aan de Jan van Galenstraat.
Vogelvreugd is een actieve vereniging met als doelstelling hun leden zoveel mogelijk te helpen, te motiveren en te stimuleren met hun gemeenschappelijke en leuke hobby, het fokken en houden van vogels. Iedereen is vrij om even te komen kijken en nagefloten te worden. Vanavond om 20:00 word de tentoonstelling officieel geopend door wethouder Janny Bakker. De vereniging is gevestigd op de Jan van Galenstraat 35. Vandaag en morgen zijn de deuren open van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag heb je tot 17:00 de tijd om alle bont gekleurde vogeltjes te bekijken. Voor meer informatie over de Vogelvereniging Vogelvreugd klik dan hier voor hun website. 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter