Keukenbrand in de Rustmaat

Vanochtend rond acht uur rukte de brandweer uit richting woon-zorgcentrum De Rustmaat aan de Monninckskamp.
Op de bovenste etage had een kleine keukenbrand gewoed. De bewoner is door ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de woning geventileerd en keerde daarna terug richting kazerne. De weg is enige tijd afgesloten geweest.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter