Van kantoren naar woningen

Aan de Huizermaatweg wordt druk gewerkt aan het verbouwen van de kantoren op nummer 1-5 tot appartementen. Enige tijd geleden is gestart met deze transformatie door de opbouw bovenop de derde verdieping te verwijderen. Alle interne muren – met uitzondering van de draagmuren – zijn verwijderd, en op veel plekken zitten ook de kozijnen niet meer in de muur. April 2018 moeten de nieuwe appartementen klaar zijn!

Op het moment is het gebouw verre van waterdicht. Er wordt gewerkt aan de basisconstructie; de juiste muren op de juiste plek en alle overtollige zaken verwijderd. Hierna komt de opbouwfase.

Het gebouw bestaat nu uit twee en drie bouwlagen. Daar komen respectievelijk twee en een bouwlaag op, zodat het geheel overal vier verdiepingen gaat tellen. In totaal komen hier 26 appartementen in.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter