Kunstzinnig Huizen

Dit weekend was de 21ste atelierroute van Huizen. En wat een prachtig weer hadden we om van atelier naar atelier te trekken! Op 30 locaties in het dorp zetten 39 kunstenaars 2 dagen lang hun deuren open om de inwoners van Huizen (en daarbuiten) kennis te laten maken met, of opnieuw te laten genieten van, hun kunst.

Vrijdagmiddag werd de atelierroute geopend in de bibliotheek, waar ook elk jaar de overzichtsexpositie te bekijken is. Hier kun je alvast een beetje proeven van de verschillende werken, en kijken welke kunstenaars je wilt bezoeken.

De atelierroute kent een verscheidenheid aan kunstvormen. Je kunt genieten van schilderijen, beelden of fotografie. Zelfs sieraden maken onderdeel uit van het diverse aanbod!

Hoewel sommige kunstenaars dit jaar te kampen hadden met tegenvallende bezoekersaantallen (wellicht door het prachtige weer), was het op andere plekken juist weer ongekend druk.

Wij kijken uit naar het tweede weekend van oktober in 2018, wanneer er weer een atelierroute georganiseerd zal worden!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter