De kanjers van de Kinderboerderij

kinderboerderij

Dit zijn ze ! De kanjers van de Kinderboerderij De Warande. Vandaag werd dan na heel hard werken de nieuwe kinderboerderij officieel geopend met een gezellig openingsfeest. Het was een topdrukte. Er was een hoop te doen voor de kinderen en er waren leuke kraampjes. De wethouders Janny Bakker en Gerrit Pas opende de kinderboerderij en bedankten iedereen die aan dit mooie project heeft meegewerkt. Maar de meeste eer gaat toch wel naar de beheerders en vrijwilligers die altijd klaar staan. Top !

kinderboerderij

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter