Stem op de toppers van de Tomingroep

Deze week zijn de nominaties voor Uitblinker 2017 bekend gemaakt. De Uitblinker wordt uitgereikt aan een team of persoon, werkzaam in de straatreiniging. De initiatiefnemers van deze titel zijn Nederland Schoon, Rijkswaterstaat en de NVRD*. Het team van de Tomingroep is ook genomineerd! De gemeente Huizen heeft het team voorgedragen.

Trots

Het genomineerde team is een vaste ploeg van 20 mensen. Zij werken voor de gemeente Huizen. De gemeente is trots op deze toppers. De hele groep zet zich al jaren in om Huizen schoon te houden. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Stem op het team!

Tot 13 november kan iedereen stemmen. Op 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt. Laat ook zien dat je blij bent met het team dat Huizen schoont houdt! Breng je stem uit via www.uitblinker2017.nl. En kies voor ‘Tomingroep uit Huizen’. Wil je het team in actie zien? Bekijk dan het mooie filmpje, door te klikken op ‘Tomingroep uit Huizen’

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter