Huizerdag 2017

Vandaag is het weer Huizerdag! Elke 2e zaterdag in de maand september vieren wij dit dorpsfeest en vandaag is en was er weer genoeg te doen. Op het plein 2000 waren er diverse sportactiviteiten zoals schaken, judo, trampolinespringen en nog veel meer.

Lopend vanaf het plein 200o naar het oude Raadhuisplein liep je langs verschillende leuke kraampjes en lekkernijen.

Helaas onderbrak een flinke regenbui af en toe even het toch wel mooie weer. Het kwam zelfs even met hagel naar beneden. Gelukkig hadden we er niet teveel last van en is het inmiddels weer droog voor de optredens op Plein 2000.

Aan Het Prins Bernhard plein werd er natuurlijk paling gerookt en staat de kermis.  Dit jaar is de kermis groter opgezet dan vorig jaar. Grijpkraantjes, trampolines, ponyrijden, de schiettent en kleine kinderattracties zijn er en natuurlijk kunnen de botsauto’s niet ontbreken. De kermis is er tot vanavond 23:00

Op de binnenplaats van het politiebureau en de brandweerkazerne werd de open dag van de brandweer gegeven waarbij dit jaar ook de KNRM, Forensische opsporing en Verkeersongevallenanayse van de politie een kijkje achter de schermen gaven.

Natuurlijk is de dag nog niet voorbij, vanavond word er op Plein 200 weer een knallend afsluitingsfeest van een prachtige dag gegeven.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek, Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Patrick
    9 september 2017 op 21:08

    Mooie foto’s Larisa en Vincent.

  • Laat een reactie achter