Autobrand aan de Gooilandweg

Een fikse autobrand. Rond kwart over 2 vannacht is een auto door vuur verwoest aan de Gooilandweg. Het vuur was snel geblust, maar de auto moet helaas als verloren worden beschouwd. Omwonende werden wakker van een knal en zagen vlammen voor hun huis. Of er uitgegaan word van brandstichting is nog niet bekend, maar mocht u iets gezien of gehoord hebben kunt u zich altijd melden bij de politie. Kijk verder voor alle foto’s.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter