“Feestweek” Huizen van start met Kick-off

Als een volleerd pitcher gooit deze kleine man een natte spons precies waar hij heen moest…. Met tal van Hollandse spelletjes vermaakten de kinderen zich vandaag in het winkelcentrum Oostermeent. Gedurende de dag waren er diverse live-optredens met als afsluiter Dries Roelvink. Kijk verder voor alle foto’s.Met de Kick-off voor de Huizerdag beginnen deze week diverse festiviteiten in Huizen. Zo start woensdag de kermis aan de Naarderstraat, is er vrijdagavond het “Voorproefje” van de Huizerdag op het Oude Raadhuisplein en zaterdag uiteraard de Huizerdag zelf. Hier een kleine sfeerimpressie van vandaag….

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter