Little Venice 2017 in Huizer haven

 

In de haven bij het Nautisch Kwartier worden de voorbereidingen getroffen voor Little Venice 2017, een feestje dat best hip en exclusief genoemd mag worden.  Dus wie zich afvroeg waarvoor de enorme tent wordt opgebouwd… Little Venice dus.
Voorgaande edities van deze party vonden tot nu plaats in Loosdrecht maar men is nu, om onder meer logistieke redenen, uitgeweken naar Huizen. Het feest heeft een enigzins besloten karakter, maar door je aan te melden op de website van organisator Novolari kun je kaarten bestellen. Zaterdag 2 september is het zover.

Hieronder een filmpje van eerdere edities. Dus ben je gek op oesters en goede champagne ? dan is dit wellicht iets voor jou. En wie zegt dat er in Huizen niet zoveel te doen is….. 😉

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter