Wegpiraat geveld door boom

Op de Naarderstraat is vanmiddag omstreeks vier uur een ongeluk gebeurd waarbij een auto tegen een boom tot stilstand kwam. Volgens omstanders reed de auto met zeer hoge snelheid en haalde de bestuurder hiervan ook nog eens in ter hoogte van de flitspaal. Hierbij maakte de bestuurder een inschattingsfout omdat er ook nog een tegenligger aan kwam. Volgens de tegenligger kon de automobilist ternauwernood uitwijken en ramde daarbij een boom. Die brak af en kwam op het dak van de auto terecht.

De auto moest worden afgesleept. Gelukkig raakte niemand gewond.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    j. Overdijk
    1 juli 2017 op 19:10

    Heeft geen zin om ’t nummerbord te blurren als het op de andere foto gewoon te zien is 😉

  • Laat een reactie achter