Fonteinkoet

…”kan die douche uit?” …lijkt de fonteinkoet zich meerdere malen af te vragen als hij of zij weer met z’n koppie omhoog kijkt. De meerkoetjes wisselen elkaar af op het nest. De bouwplaats van de babykamer was misschien niet de meest voor de hand liggende plek….op de fontein in de kom van de Oostermeent.

Een sportvisser vertelt dat de fontein sinds kort weer in werking is, maar of de meerkoetjes daar nou zo blij mee zijn ? Misschien nog even twee weekjes wachten… ?

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Kijk dan mee met de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek. Dagelijks leggen zij Huizen en haar inwoners vast met de mooiste foto’s en lees je de laatste nieuwtjes op www.ophuizerhoogte.nl. Like onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Lis
  27 juni 2017 op 21:50

  Nou, ik vind het zó ongelooflijk, dat die fontein niet even uit kan!
  Wie bepaalt dat in vredesnaam? Is er niemand die hiertegen ageert?
  Hoe zou een kersverse moeder het vinden, als er fikse lekkage was in de babykamer?
  Dierenbescherming? Dit kan toch niet!???

 • Laat een reactie achter