Aanrijding tussen fietsers en een scooter.

Op de Bestevaer heeft rond kwart voor negen een ongeval plaatsgevonden. Op het fietspad kwamen een scooter en een fietser in botsing. Beide bestuurders raakten bij het ongeval gewond en zijn ter plaatse behandeld door de ambulancedienst. Een meisje is meegenomen naar het politiebureau van Naarden voor een ademanalysetest. De scooter is in beslag genomen en door een agent gereden naar het politiebureau Huizen voor technisch onderzoek. Door het ongeval was de gehele weg tijdelijk afgesloten.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Foto’s; Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter