Ajax speelt vanavond de finale van de europa league.

ajax

Vanavond om 20.45 speelt Ajax de spannende finale van de Europa league in Stockholm tegen Manchester United. Op verschillende plekken en kroegen in Huizen is de wedstrijd te live volgen. Hier op de Bovenmaatweg hebben ze het al prachtig versiert en zijn ze al helemaal in de stemming voor vanavond.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Foto; Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Charlotte
    24 mei 2017 op 18:35

    Dat heeft oompie Arnold toch maar weer mooi voor elkaar gekregen!

  • Laat een reactie achter