De avondvierdaagse is weer van start.

Zojuist is de avondvierdaagse weer van start gegaan met weer een groot deelnemersaantal. Ook dit jaar is er weer een vierdaagse wandelroute uitgezet vanaf het parkeerterrein bij S.V Huizen voor de inwoners van Huizen en andere belangstellenden. Gemiddeld zijn er per jaar 2500 inschrijvingen, maar soms lopen er wel 3500 mensen mee. Vooral op de laatste dag is het erg druk om iedereen te feliciteren bij het gemeentehuis, waar waarschijnlijk ook dit jaar weer de burgemeester de kinderen zal feliciteren met hun behaalde succes.

Natuurlijk zijn de traditionele citroenen met pepermuntzakdoeken weer present, net als de limericks en liedjes zoals ik heb een potje met vet, al weten de meeste kinderen niet waar dat voor diende: “wat moet je nou met een potje vet?”

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter