Oud en nieuw Huizen

We rijden er ongetwijfeld allemaal wel eens langs zonder te bedenken hoe het er hier vroeger ooit uitzag. Aan de Keucheniusstraat zat de zogenaamde Keucheniusschool. Menig Huizer heeft hier nog op school gezeten. Tegenwoordig ziet de straat er een stuk minder florissant uit, nu maar hopen dat de plannen snel in ontwikkeling gaan.

Met dank aan het Huizer Museum.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Fotobewerking; Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Herma
    14 mei 2017 op 22:16

    Vincent Snoek mooie foto’s man

  • Laat een reactie achter