Politieheli ingezet voor inbrekers

politie

De politie hield vanmorgen vroeg twee inbrekers aan op de Bies. Rond 04:00 uur kwam de melding binnen dat er werd ingebroken en al gauw werd de buurt omsingeld. Met behulp van een warmtebeeldcamera vanuit de politiehelikopter werden de twee achttienjarige Huizers gelokaliseerd en konden worden aangehouden.
De politie meldde op haar Facebookpagina dat één van de aangehouden verdachten net was vrijgekomen in verband andere inbraken.

Afgelopen weekend was er ook ingebroken op de Mos, Geldersman en twee maal op de Valkenaarstraat. Ook hier was een verdachte aangehouden. Nu maar hopen dat deze laatste niet net diegene was die net weer vrij was…..

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Hetty v Vliet
    25 april 2017 op 15:51

    Goed werk van de hulpverleners in het algemeen
    CHAPEAU !!!

  • Laat een reactie achter