Openingsfeest De Krachtcentrale

Gisteren was het dan zo ver. Het koopcontract voor de Krachtcentrale, waar zo lang naar werd uitgekeken werd getekend door Peter Kos en Pieter Hogenbirk in bijzijn van wethouder Marlous Verbeek. Hiermee staat er een nieuwe toekomst te wachten voor de markante Krachtcentrale aan de Havenstraat. En uiteraard werd dat gevierd met een enorm gezellig feest met live-muziek en foodtrucks op het terrein. Hoewel iedereen welkom was en zich kon aanmelden, was er een restrictie gesteld voor het aantal bezoekers die gelijktijdig op het terrein mochten zijn. Maximaal 400. Daarom was het bij de ingang soms even wachten. Maar het was het waard….

Binnenkort zullen er meer evenementen georganiseerd worden en krijgt iedereen de kans het pand nog één keer te fotograferen alvorens de grote verbouwing gaat beginnen. Hierover zullen we eerdaags meer melden. Huizen heeft er in ieder geval weer een mooie locatie bij voor wat meer vertier, podium, kunst en cultuur. We kunnen bijna niet wachten tot het af is.

krachtcentrale

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er allemaal gebeurt in Huizen ? Volg dan OpHuizerhoogte voor de laatste nieuwtjes en iedere dag weer nieuwe foto’s uit ” ’t dorp”. Wij brengen Huizen van A tot Z in beeld. Like onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Nel Hoogmoed
    10 april 2017 op 09:06

    Fijne foto’s weer Inge. Kon er helaas niet bij zijn, maar kan zo achteraf genieten.

  • Laat een reactie achter