Ze verhuizen de kazen !

Het kaas, wijn en delicatessenwinkeltje van Gary en Greet in de Oostermeent heeft een nieuw en groter jasje gekregen. Lifestyle is vanaf het binnenplein van het winkelcentrum Oostermeent verhuist naar een groter pand precies tegenover de oude zaak. “We hebben nu meer ruimte voor een uitgebreider assortiment. Naast de losse theesoorten die we al verkochten, bieden we nu ook vers gebrande koffiebonen.” vertelt Gary.  Lifestyle

Lifestyle heeft inmiddels naam opgebouwd als het gaat om de heerlijke kaasplanken met allerlei bijzondere kaasjes en delicatessen. Na vijf jaar vind je Lifestyle vanaf vandaag in de oude verlichtingswinkel. Succes met jullie nieuwe mooie zaak.

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er in Huizen gebeurt ? Hier vind je iedere dag nieuwe foto’s en de laatste nieuwtjes uit “’t dorp”. Blijf op Huizer hoogte en volg ons op onze Facebookpagina. Zo mis je niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter