Huizer lentebok !

HUizer lentebok

Jazeker, er bestaat gewoon écht Huizer bier. Huizer bierbrouwer Klaas Schipper introduceerde gisteren zijn nieuwste bier. Huizer Lentebok. Vanaf april zal dit lekkere zachte biertje te koop zijn bij Gall&Gall in de Oostermeent. Klaas brouwt al 18 jaar bier en sinds augustus 2016 heeft hij zijn officiële bierbrouwerij “De Grens”, gevestigd aan het Grenspad in Huizen.

“Als officieel bierbrouwer moet ik nu ook accijns afdragen. Zelfs over het bier dat ik zelf opdrink..” zegt Klaas lachend. “…Dat is het enige nadeel. Ik ben in februari begonnen met het brouwen van de Huizer Lentebok. Pas in april komt het in de winkel. Anders is het natuurlijk veel vroeg.” daarbij refereert Klaas aan het bekende Meibokbier. Op ieder Huizer biertje staat overigens ook een Huizer gedichtje. Lekker om zelf op te drinken of natuurlijk leuk als kadootje. De lente is er in ieder geval klaar voor ….

Huier lentebok

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s uit het dorp. Van de laatste nieuwtjes tot alles wat er in Huizen te doen is. Huizen van A tot Z in beeld. Wil je ook Op Huizer hoogte blijven ? like dan onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter