Hoe fotografeert Huizen

Een dagje later dan je van ons gewend bent, maar we hebben weer de 5 mooiste ingezonden foto’s uitgezocht! Lianne van Voorst-Verhage maakte deze mooie plaat van het beeld “de ontmoeting” Mooi gekaderd met de kerk op de achtergrond met een silhouet van het beeld dat met de huizerse mutsen toch herkenbaar is.   
ingezonden foto's

Een mooie zonsondergang aan het gooimeer. Gemaakt door Ilona Bakker. Als tip wil ik geven probeer hem iets anders te kaderen, zodat de ijzeren buis uit het beeld verdwijnt. Daarnaast een mooi rustgevend beeld van kabbelende bootjes in het laatste stukje daglicht.

Een gevel foto van Angeline Rijkeboer. Het oranje weeshuis in het oude dorp. Om de koning Willem III te bedanken voor zijn inzet tijdens de watersnoodramp in 1861 werd in het hele land geld ingezameld voor een cadeau. Dankzij dit geld kon de koning een bijbel met lessenaar worden aangeboden. Deze gevel herinnert aan deze gebeurtenis.

En natuurlijk de sfinxen daar zijn ze weer, met wel 2 foto’s dit keer. We zien ze steeds weer terugkomen bij de ingezonden foto’s en dat is natuurlijk niet raar met zulke karakteristieke gebouwen. Petra Keultjes heeft de bovenstaande foto gemaakt en Christien zoet onderstaande.

 

Jouw foto hier ?

Haal je spiegelreflexcamera weer eens uit de kast en stuur ook jouw mooiste foto van Huizen in en wie weet plaatsen we deze in onze rubriek “Hoe fotografeert Huizen”

  • maximaal 1 foto per keer. Je hebt tenslotte maar één mooiste foto.
  • de foto is door jou gemaakt in Huizen
  • je foto toont een enigzins actueel beeld van Huizen
  • de afmetingen zijn minimaal 700 kb, liefst 1024 px lange zijde
  • we plaatsen alleen horizontaal genomen foto’s, dus geen portretstand
  • je foto is mooi van kwaliteit. We letten daarbij onder andere op scherpte, ruis, originaliteit, techniek en actualiteit

Wat doen we met jouw foto ?

Vinden we je foto behoren bij de mooiste inzendingen…. dan  plaatsen we deze éénmalig in de rubriek “Hoe fotografeert Huizen”. Uiteraard met naamsvermelding. Verder doen we niets met deze foto’s. Jij houdt altijd de auteursrechten, daar hechten we zelf namelijk ook veel waarde aan.

Aan het eind van het jaar kiest een vakkundige jury de mooiste inzending van 2017 en win je misschien wel een workshop studiofotografie in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto insturen naar ophuizerhoogte@gmail.com

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Hier zie je de mooiste foto’s en de laatste nieuwtjes. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven en wil je weten wat er in ’t dorp gebeurt ? Volg ons dan op onze facebookpagina en kijk met ons mee.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter