Kindje Jezus is geboren…

kerststal

Je zal maar zo klein zijn en je eerst optreden hebben als “kindje Jezus”. Vanmiddag ligt er een heel lief klein ventje in de kerststal op de Kombuis. Samen met een echte Maria, Jozef, herders en echte schapen en Tosca de ezel. Er is weer een enorme gezellige aanloop. Voor de kinderen is er lekker warme chocomel en een glaasje gluhwein voor de ouders. Ondertussen wordt het kerstverhaal verteld en komt omstreeks 15:45 uur nog een dame (mezzo sopraan) kerstliederen zingen. Leuk om er nog heel even heen te gaan toch….?

Blijf op Huizer Hoogte !

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Dezelfde fotografen en dezelfde berichten, alleen een andere naam. Verhuis met ons mee en blijf op Huizer Hoogte. Like onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter