Een dankwoord van André….

OpHuizerhoogte

André Visser werd vorige week op een wel heel bijzondere wijze in het zonnetje gezet door honderden buurtgenoten en vrienden uit Huizen. Er volgde een groots buurtfeest. Hij vroeg ons of het mogelijk was om via deze weg een bedankje te plaatsen. Natuurlijk !

“Bij deze wil ik iedereen hartelijk danken voor een onvergetelijke dag. Het was een grote verrassing voor mij toen ik op mijn werk overvallen werd en ik met een behoorlijke omweg naar het gemeentehuis gebracht werd en zo maar een lintje kreeg opgedragen door de mensen uit mijn wijk Huizermaat Noord. Maar het mooiste cadeau was toch wel, de mensenmenigte die er s’avonds stond om mij te verwelkomen, met lieve woorden, cadeaus, kaarten en vooral veel taarten. Ook de organisatoren en sponsors hartelijk bedankt.”

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog over Huizen, haar inwoners en ondernemers. Iedere dag zie je hier weer de nieuwste foto’s en lees je de laatste nieuwtjes. Blijf ook op Huizer hoogte en like onze Facebookpagina. Zo mis je niets uit het dorp.

Heb je een tip voor onze fotografen ?

Heb je een leuke tip of nieuws voor de fotografen van OpHuizerhoogte ? Meldt het ons en wie weet maken we er het volgende item van.
ophuizerhoogte@gmail.com

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter