De aller grootste van Huizen !

Dit moet ‘m haast wel zijn. De allergrootste “kerstboom” van Huizen. Bewoners van de Hagedis hebben flink uitgepakt en de enorme hoge berk in hun voortuin tot in de top verlicht. Terwijl ik de foto maak, komen buurtbewoners langs lopen. “Wat is ie mooi he”.  Hoeveel lampjes zouden het zijn ?

kerstboom

Maar niet alleen op de Hagedis doet men ieder jaar zijn best. Als je over De Haar rijdt valt direct de kerstversiering met de “boodschap” op. Vorig jaar hing daar lange tijd de Eiffeltoren, als steunbetuiging voor de slachtoffers en nabestaanden van de aanslagen in Parijs. Maar nu het logo van de politie ?

kerst

Waar is volgens jou de mooist of meest extreem verlichte tuin van Huizen ? En welke tuin mag zeker niet ontbreken in de Kersttuin top 3 van Huizen ?

 

Blijf op Huizer Hoogte !

OpHuizerhoogte.nl is de opvolger van OogopHuizen. De zelfde fotografen, de zelfde leuke berichten en mooie foto’s alleen nu onder een andere naam. Blijf het leukste fotoblog van Huizen volgen en like onze nieuwe Facebookpagina en mis niets uit het dorp !

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Ron Tuijnman
  21 december 2016 op 10:06

  Als je over de Delta rijdt kom je wel een aantal stevig in het licht gezette tuinen en huizen tegen..

 • Reageer
  H. Quast
  21 december 2016 op 12:46

  Hallo.
  Kom eens kijken op het Grenspad 48 voor een mooie verlichte kersttuin.

 • Laat een reactie achter