Het bootje langs de dijk

OpHuizerhoogte

Al jaren dobbert daar dat bootje, aan een ankerlijn. Soms met nog een ander bootje erbij. Dit bootje maak dit plekje tot een wel heel fotogeniek geheel. Menig fotograaf en dronepiloot is mij al voor geweest. Zonder dat ene bootje zou ’t lang niet zo’n mooi plaatje opleveren. Ik loop over de dijk en wacht tot de mooie oranje zon opkomt voor een mooie plaat.  Uiteindelijk verkies ik toch weer de foto met het bootje…..  Mooi Huizen !

Blijf op Huizer Hoogte !

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Dezelfde berichten en dezelfde mooie foto’s van ons dorp, alleen op een nieuwe website en een nieuwe Facebookpagina. Verhuis met ons mee naar onze nieuwe Facebookpagina en mis niets.

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Michel Fakkeldij
    8 december 2016 op 18:39

    U was (weer) vroeg op pad….

  • Laat een reactie achter