Dorpswandeling Huizer Museum

dorpswandeling

Zaterdag 13 januari is er weer die leuke dorpswandeling door het oude dorp van Huizen. Een gids van het Huizer Museum neemt je mee door de kleinste straatjes en vertelt je de leukste weetjes over oud Huizer gebruiken, de oudste pandjes in het dorp en nog veel meer. Echt een leuke manier om eens meer over Huizen te weten te komen.

De wandeling start om 14.00 uur vanuit het Huizer Museum aan de Achterbaan 82 en duurt ruim een uur.

Na afloop kan het museum bezocht worden. Naast de historische, permanente tentoonstelling is de tentoonstelling ‘Dracht’ te zien.

Kosten € 4,- per persoon.
Aanmelden en meer informatie:
receptie@huizermuseum.nl
T 035 5250223

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter