Rock and Roll bij de ophaalbrug

Gisteravond was daar ineens een spontaan optreden van de Cadillac Monkeys bij de ophaalbrug. De maandelijkse brugborrel van de vrijwillige brugwachters werd getrakteerd op een waar concert. Zoals de naam van de band al doet vermoeden parkeerde een Cadillac bij de aanloophaven en werd het drumtoestel op de auto opgebouwd en de gitaar en bas aangesloten.

Het was erg druk op het water met dit weer en het optreden trok ook heel wat bekijks van passerende mensen die gezellig bleven staan om van de lekkere muziek te genieten. De jongeren maakten Ondertussen nog een duik van de ophaalbrug. Al met al een lekkere zomeravond.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter