Roze wolken en sneeuw

Roze wolken Japanse sierkers Huizen

Nee, we zijn niet in de war met het jaargetijde. Nu de Japanse sierkers (Prunus serrulata ‘Kanzan’) bijna is uitgebloeid en het stevig waait, zorgen deze roze wolken voor een ware sneeuw in de straten. Huizen staat er vol mee, en dus verdienen deze prachtige bloeiers een momentje van aandacht! Geniet jij er ook zo van?

Roze wolken Japanse sierkers Huizen
Roze wolken Japanse sierkers Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter