Aan de Kade ook podium tijdens woonkamerfestival

Restaurant Aan de Kade is tijdens het woonkamerfestival, op zondag 10 november, ook één van de locaties waar iedereen welkom is voor een live-optreden.

Frank en Antonija zijn met hun restaurant één van de hoofdsponsors van het woonkamerfestival en stellen ook hun restaurant open voor muziekliefhebbers. De driekoppige band Serendipity treedt die dag drie keer op met heerlijke covers, jazz, blues en akoestische popmuziek. Kijk hier vast voor een voorproefje. De optredens in Aan de Kade zijn om 13:00, 14:30 en 16:00 en uiteraard gratis.

Kom gezellig genieten van de muziek onder het genot van een drankje. Aan de Kade trakteert op een lekker hapje tussendoor. En blijf je na afloop nog nagenieten van een “aan de kade” drie gangendiner, dan ontvangt iedere gast een drankje naar keuze.

serendipity

Woonkamerfestival

Op zondag 10 november worden er op 36 verschillende plaatsen steeds drie optredens gegeven. Je kunt gratis genieten van muziek, cabaret, toneel, etc. Maak op basis van de kaart met alle woonkamerpodiums je eigen route, bezoek de woonkamers in je wijk, proef de sfeer, ontmoet en laat je verrassen. In de programmakrant staan overzichtskaarten met alle locaties en omschrijvingen van de verschillende optredens. Deze programmakrant is o.a. te vinden op het gemeentehuis, bibliotheek, De boerderij, Aan de Kade, Hema, Plus, De scharrelslager, De Krachtcentrale, of kijk op www.woonkamerfestivalhuizen.nl.

Foto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter