Coming Out Day

coming out day

HUIZEN – Vandaag is het internationale Coming Out Day. Vandaag worden er over de hele wereld regenboogvlaggen gehesen. Ook in Huizen wordt deze boodschap voor de derde keer kracht bijgezet. Wethouder Maarten Hoelscher heeft vanochtend op het gemeentehuis de regenboogvlag gehesen. Daarnaast werden er door de wethouder regenboogvlaggen aangeboden en gezamenlijk gehesen bij Wijkcentrum Meentamorfose en bij jongerencentrum Connect. Ook bij het politiebureau hing de regenboogvlag al in top.

 Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, zich geaccepteerd en (sociaal) veilig voelen. Op school, op straat, op het werk, in de eigen sociale kring of waar dan ook. De regenboogvlag symboliseert dit voor LHBTI’ers (lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en intersekse personen).

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter