Romy Fashion verhuist na brand

Romy Fashion

De door de brand getroffen modezaak Romy Fashion gaat verhuizen naar de overkant van de Kerkstraat. Er werd dit weekend hard gewerkt in het leegstaande winkelpand, waar voorheen Le Salonard was gevestigd. Afgelopen maand werd de winkel grotendeels verwoest door de grote brand aan de Kerkstraat. De eigenaresse van de winkel verklaarde nog even flink te moeten doorklussen want ze hoopt vrijdag weer open te gaan op deze nieuwe locatie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter