Maansverduistering trok veel publiek

bloedmaan
De maansverduistering van gisterenavond trok veel publiek. Langs het strand van het Harderwijkerzand en in de werkhaven hadden zich veel mensen verzameld om de “bloedmaan” te kunnen zien opkomen. De één met een glaasje wijn en de ander met camera op statief.
Niet alleen de maan kwam op achter de sfinxen vandaan, maar ook de planeet Mars was duidelijk te zien. Zie de foto’s hieronder.

bloedmaan

bloedmaanAl met al werd het een gezellige zwoele avond aan het water met een prachtig uitzicht op het natuurfenomeen.

bloedmaan

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek en Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter