Aan de wandel

vrijwilligerscentrale huizenEen compliment voor de achttien vrijwilligers die vanmiddag met even zoveel bewoners van De Marke-Meenthoek een heerlijke wandeling hebben gemaakt door ’t oude dorp.  Lekker over de markt, een kop koffie bij de boerderij met een gebakje van bakkerij Kruijmer én bovenal even kunnen genieten van het mooie lenteweer. Vrijwilligerscentrale HuizenDe zogenaamde Zwaan-Kleef-Aan actie werd georganiseerd door de vrijwilligerscentrale samen met Cordaan Marke – Meenthoek. Hierdoor komen de bewoners  gewoon weer wat vaker buiten en zeker met dit mooie weer is dat toch heerlijk. Mooi initiatief. Wil je ook eens meedoen ? Kijk dan ook eens op de website www.huizenvoorelkaar.nl. Hier vind je allerlei kleine en grote hulpvragen van iemand uit je buurt. Want zeg nou eerlijk…. een kleine moeite is een groot plezier …voor beiden !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter