Goudreinet vandaag voor het laatst open

De welbekende groenteboer uit de Oostermeent sluit vandaag na 16 jaar zijn deuren. Zo is te lezen op hun facebookpagina.  Daar bedanken Coen en zijn team iedereen voor de jarenlange klandizie. “De winkelketen van Goudreinet heeft de laatste jaren het concept vernieuwd en onze huidige winkel leent zich er niet voor om dat concept door te voeren.” Helaas valt hiermee het doek voor deze onderneming.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter