Krokusjes in bloei

Je zou bijna gaan denken dat het al lente is. ’s Ochtends word je wakker met het gezang van vogels, bij de Theetuin in Eemnes zitten de ooievaars alweer op het nest, en de krokusjes voor de kerk staan in bloei! Nog even wachten, en dan is het echt voorjaar.

Feestje

Elke februari is het weer een heus bloemenfeest voor de Oude Kerk. Er staan zoveel krokusjes in bloei dat je niet goed weet waar je kijken moet!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter