Larisa Landré versterkt OpHuizerhoogte

fotografen ophuizerhoogte

Fotografe Larisa Landré gaat het team van OpHuizerhoogte versterken. Met drie fotografen kunnen we Huizen nog beter in beeld brengen en nog meer inspelen op de laatste nieuwtjes uit “het dorp”

Het fotoblog OpHuizerhoogte vond zijn oorsprong toen Inge Jansen (links) in 2015 als fotograaf begon met OogopHuizen. Door een koerswijziging van de overkoepelende franchiseorganisatie namen veel fotografen afscheid van dit concept en maakten zelfstandig een doorstart. Zo ging het blog verder onder de naam OpHuizerhoogte. Inmiddels was ook Vincent Snoek aangesloten.

“We hebben alledrie een eigen stijl van fotograferen en hebben een uiteenlopende kijk op zaken. Dat maakt het leuk en daardoor vullen we elkaar aan. Met ons blog proberen we Huizen zo uitgebreid mogelijk in beeld te brengen. Daarnaast geven we aandacht aan evenementen en maatschappelijke items. We proberen zo nog meer betrokkenheid in Huizen te krijgen. Het is leuk als mensen weten wat er allemaal te doen is en wat er leeft in de omgeving. Het is behoorlijk wat werk en daarom ben ik blij dat Larisa ons nu komt versterken. Larisa heeft al ervaring met bloggen op BeeldendGenV, waarop prachtige foto’s uit het Gooi staan. Dus dat fotograferen zit wel goed ! ” aldus Inge Jansen

Zonder de voelsprietjes uit de buurt redden wij het natuurlijk ook niet alleen. Dus heb je een nieuwtje, zie je een bijzondere situatie of is er een evenement waaraan je aandacht wil geven ? Mail het ons en wellicht kunnen we er een leuk item van maken op OpHuizerhoogte.nl

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

 

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    OpHuizerhoogte – Beeldend G&V
    13 september 2017 op 00:03

    […] Snoek en Inge Jansen aan de slag mag gaan met fotografie voor en over de Huizer gemeenschap! Lees hier het artikel op […]

  • Laat een reactie achter