Met vernietigende kracht

Met ontzag kijk ik naar de ontelbare stukken hout die tientallen meters rondom de verwoeste berk verstrooid liggen. De boom op de Tafelbergheide is totaal uit elkaar geslagen door blikseminslag. Wat een kracht en wat een geweld. De onweersbui van een paar dagen terug heeft behoorlijk huisgehouden in ’t Gooi.  Één ding is zeker…. schuilen onder een boom tijdens het onweer…nooit doen !

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Kijk dan mee met de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek. Dagelijks leggen zij Huizen en haar inwoners vast met de mooiste foto’s en lees je de laatste nieuwtjes op www.ophuizerhoogte.nl. Like onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter