Hoe fotografeert Huizen

We hebben weer de mooiste vijf geselecteerd uit de inzendingen van deze week. De zwart-wit opname hierboven is van Christien Zoet. Onmiskenbaar in Huizen en mooi vastgelegd. Vanwege de originaliteit en typisch Huizer beeld voor ons op de eerste plek.

Een mooie wolkenlucht van Roy Tanck boven het Gooimeer.  Mooi gebruik gemaakt van de “1/3 regel”  waarbij de horizon op 1/3 van het beeld zit.

hoe fotografeert Huizen

Fons de Keijzer stuurde deze plaat in van de dijk met de prachtige regenboog en het mooie kunstwerk die het beeld wat breekt. Denk in het vervolg aan je horizon. Staat een tikje scheef.

Petra Keultjes stuurde de krokussen in langs de Gemeenlandslaan. Leuk gebruik gemaakt van een langere sluitertijd en een actueel herkenbaar Huizer beeld.

hoe fotografeert

Een laatste winters beeld van Nicole de Wit. Tipje van ons…. de boom bij het herdenkingsmonument is wat krap ingekaderd. Probeer iets meer ruimte links te houden zodat de boom wat meer vrij komt.

Jouw foto hier ?

Stuur ook jouw mooiste foto van Huizen in en wie weet plaatsen we deze in onze rubriek “Hoe fotografeert Huizen”

  • maximaal 1 foto per keer. Je hebt tenslotte maar één mooiste foto.
  • de foto is door jou gemaakt in Huizen
  • je foto toont een enigzins actueel beeld van Huizen
  • de afmetingen zijn minimaal 700 kb, liefst 1024 px lange zijde
  • we plaatsen alleen horizontaal genomen foto’s, dus geen portretstand
  • je foto is mooi van kwaliteit. We letten daarbij onder andere op scherpte, ruis, originaliteit, techniek en actualiteit

Wat doen we met jouw foto ?

Vinden we je foto behoren bij de mooiste inzendingen…. dan  plaatsen we deze éénmalig in de rubriek “Hoe fotografeert Huizen”. Uiteraard met naamsvermelding. Verder doen we niets met deze foto’s. Jij houdt altijd de auteursrechten, daar hechten we zelf namelijk ook veel waarde aan.

Aan het eind van het jaar kiest een vakkundige jury de mooiste inzending van 2017 en win je misschien wel een workshop studiofotografie in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto insturen naar ophuizerhoogte@gmail.com

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Hier zie je de mooiste foto’s en de laatste nieuwtjes. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven en wil je weten wat er in ’t dorp gebeurt ? Volg ons dan op onze facebookpagina en kijk met ons mee.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter