De 17 van 2017

nieuwjaarsreceptie

Vanavond was de nieuwjaarsbijeenkomst op het gemeentehuis. De burgemeester blikte terug en keek vooruit met “de 17 van 2017”. Thema’s over zorg, meedoen, verbinding en veilig wonen, uitgaan en ondernemen.
Burgemeester Fons Hertog gaat zijn laatste jaar in als burgemeester. In oktober bereikt hij zijn 70 jarige leeftijd en zal afscheid moeten nemen van het burgemeestersambt. Ook de gemeenteraad gaat haar laatste volle jaar in want volgend jaar zijn alweer de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen.

In het eerste kwartaal van dit jaar zal het overigens mogelijk worden om je in te schrijven voor een gemeentelijke nieuwsbrief. Hiermee wil de gemeente meer informatie delen met de inwoners.

De gehele toespraak is later terug te zien op de gemeentewebsite.

Tja….en wat zou hier nou gezegd worden…

Blijf op Huizer hoogte !

OpHuizerhoogte.nl is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam maar met dezelfde fotografen en berichten als u van ons gewend was. Huizen van A tot Z in beeld. Volg ons op onze nieuwe Facebookpagina en kijk met ons mee.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter